Casa Alta Vista

IMG_3091Het 4 verdiepingen tellende dorpshuis Casa Alta Vista bevindt zich in het oude gedeelte van Vejer de la Frontera met zijn smalle witte straatjes, vele kleine winkeltjes, gezellige restaurants en authentieke barretjes. De vriendelijke “Vejeriegos” zijn altijd in voor een praatje, ook al ben je de Spaanse taal niet machtig.

Casa Alta Vista ligt aan een patio waar vaak de gezelligheid gedeeld wordt met de buren uit Sevilla.

Vanuit de traditionele patio met planten en bloemen bereik je de diverse lagen van het huis. De onderste kamer “El Patio”, herken je aan de antieke voordeur uit Cordoba (maar liefst 300 jaar oud!).

IMG_3125

Deze kamer is voorzien van twee 1-persoonsbedden, een slaapbank en een “en-suite” badkamer. De voordeur bestaat uit twee delen; zo kun je ’s ochtends de bovenste helft openzetten en genieten van de patio en de geluiden terwijl je langzaam wakker wordt.

Via de trap in de patio kom je bij de tweede slaapkamer “El Sueño”, met twee bedden en een “en-suite” badkamer. Vanaf deze kamer heb je al een prachtig uitzicht over de heuvels en de zee. Ook deze kamer is uitgevoerd met airconditioning. Fris wit met authentieke materialen, een sfeervolle uitstraling.

IMG_3165IMG_3158IMG_3153

De trap langs het huis voert je naar de 3e verdieping, de woonkamer en de keuken.IMG_3177

Je betreedt deze verdieping via het zitgedeelte. De keuken is uitgerust met vaatwasser en oven.

Lui op de bank met een boek, gezellig aan de bartafel met familie of vrienden en het uitzicht wat nooit zal vervelen.

IMG_3208IMG_3214IMG_3205

Via de keuken neem je de trap naar het dakterras. Neem een dienblad mee met een lekker drankje en hapje en geniet van het overweldigende uitzicht over de heuvels van La Janda en de prachtige kustlijn van Costa de la Luz. In de verte zie je de heuvels van Marokko en ’s avonds de lichtjes van Tanger. Het lijkt wel een sprookje..

IMG_3135IMG_6189terrazaIMG_8496

 

meer info

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.